Betingelser for anvendelse af Plutus

Vi ønsker, at du får en god oplevelse på Plutus.dk. Vi tager din digitale sikkerhed seriøst. Derfor behandles din information altid sikkert og fortroligt via vores krypteret SSL-forbindelse. Det er din sikkerhed for, at du med ro i sindet eksempelvis kan indtaste personlige informationer som CPR-nummer, e-mail og indkomst. Yderligere sælger vi aldrig din e-mail til tredjepart!

Betingelser for Plutus

Ved interaktion med, ansøgning på eller anden brug af www.plutus.dk (herefter hjemmesiden), herunder, men ikke begrænset til, hjemmesiden og e-mails, accepterer du samtlige nedenstående vilkår og betingelser samt privatlivs- og persondatapolitikken for Plutus.

Udlån

Hjemmesiden foretager ikke selv udlån, men stiller en platform til rådighed, der videreformidler de angivne informationer til relevante långivere på vegne af ansøgeren. Hjemmesiden samarbejder med udvalgte långivere, hvorfor de tilbudte lån ikke skal ses som værende et repræsentativt uddrag af markedet.

Spørgsmål til dit lån

Du kan altid logge ind på "Min Konto" og se din låneaftale med Ekspres Bank. Du er også velkommen til at kontakte os på e-mailen info@plutus.dk eller ringe direkte til Ekspres Bank på 70 23 58 00. Åbningstiderne er mandag til fredag fra 09.00 til 17.00.

Lånebetingelser

Du skal ikke stille sikkerhed for lånet. Et beskrevent produkt kan være et kampagneprodukt, der kun udbydes i udvalgte perioder. Årlig debitorrente: 20,2%. Renten er variabel. Stiftelsesprovision udgør 8%, min. 500 kr. Administrationsgebyr 19 kr. pr. måned. Gebyr for betaling via Betalingsservice: 15 kr. pr. måned. Det forudsættes at betaling sker via Betalingsservice.

Særligt omkring Ekspres Bank

Eksempler på omkostninger ved lån via Ekspres Bank jf. bekendtgørelse nr. 1203 af 28. september 2010 og Ekspres Banks forretningsbetingelser for udlån.

Procedure for bevilget lån

På denne side kan du læse mere om, hvordan låneproceduren er ved bevilget lån. .

Fortrydelsesret

Du kan annullere det lånetilbud, som du modtager fra Ekspres Bank. Så længe lånet ikke er bogført, kan det annulleres ved, at du skriver eller ringer til Ekspres Bank på telefonnummer 70 23 58 00. Du har 14 dages fortrydelsesret på dit ansøgte lån. De 14 dage regnes fra den dag, hvor du/låntager modtager udbetalingen på NEM-konto. På din låneaftale står der hvor meget, du skal betale i dagsrente for den periode, hvor du har haft lånet til rådighed. Det er vigtigt, at du kontakter Ekspres Bank hurtigst muligt, for at få oplyst annulleringsbeløbet. Yderligere kan du altid logge ind og se din låneaftale her ved at klikke her. Du betaler ikke noget gebyr for at fortryde et lån. Ekspres Bank beregner dagsrenter for den periode, hvor du har lånet til rådighed. Din dagsrente er udregnet og noteret på din låneaftale. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager til ankenævnet for finansieringsselskabet på finansanke.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage lånebevillingen, skal du rette henvendelse til info@plutus.dk eller support@ekspresbank.dk. Yderligere kan du kontakte kundeservice på 70 23 58 02 på hverdage fra kl. 09.00 - 17.00. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Se mere om, hvordan du klager til ankenævnet for finansieringsselskabet på finansanke.dk.

Registrering af data

Ved ansøgning registreres personfølsomme oplysninger med formål at finde og ansøge relevante lån (lånebeløb, dit fulde navn, din selvangivet RKI-status, din e-mail, din civilstand og evt. anden forbrugslånsgæld). Data kan registreres løbende inden endelig afsendelse af formularen med formål at øge brugervenligheden og at kunne genoptage ansøgningen ved genindlæsning af siden, via e-mail eller anden support.

Samarbejdspartnere og øvrige tredjeparter

Hjemmesiden sælger ikke produkter eller ydelser og vil ikke opkræve betaling for udbudte tjenester. Tjenester kan indeholde links eller referencer til tredjeparter, som hjemmesiden samarbejder med. Disse samarbejdspartnere kan opkræve betaling for produkter og ydelser. I nogle tilfælde kan hjemmesiden modtage kommission fra disse samarbejdspartnere.

Ansvarsfraskrivelse

Tjenester og e-mails fra hjemmesiden skal udelukkende betragtes som vejledende. Tal og referencer er baseret på gennemsnitlig data og dermed ikke nødvendigvis gældende i dit tilfælde. Hjemmesiden kan på ingen måde gøres erstatningsansvarlig for de informationer, tjenester og e-mails som genereres fra hjemmesiden - uanset om disse informationer mod forventning skulle være ukorrekte. Data og informationer er ikke nødvendigvis dækkende, fuldstændige, korrekte eller ajourførte; hjemmesiden kan derfor ikke pålægges ansvar for skader eller tab, der direkte eller indirekte er pådraget på grundlag af de informationer som findes. Informationer skal ikke betragtes som juridisk eller finansiel rådgivning.

Ovenstående betingelser er opdateret d. 29.09.2015.