Billigt lån

Lån penge billigt på Plutus.dk
Lån penge billigt direkte på mobilen via Plutus.dk

Der findes et hav af muligheder for at låne penge online. Det er med at holde tungen lige i munden, når du skal navigere dig frem til det billigste lån. Det skal være et lån som dækker dine behov, men som samtidig er det billigst mulige med din unikke økonomiske profil.

Her er nogle få simple regler, som du kan bruge når du skal låne penge online billigt:

Hvordan finder jeg så det billigste lånetilbud?

Vi anbefaler, at du f.eks. indhenter flere forskellige lånetilbud og sammenligner omkostninger ved lånet. Du kan hurtigt finde det billigste lån, hvis du kigger på ÅOP. Det er et lovkrav, at alle låneudbydere tydeligt viser deres ÅOP. Plutus har en ÅOP på 26,4%, hvilket er meget fair sammenlignet med mange andre låneudbydere. Særligt hvis du sammenligner lånet med SMS-lån, hvor ÅOP kan være langt over 4000% - ja, du læste rigtigt. I forhold andre lignende udbydere ligger Plutus rigtig pænt. Mange skilter med lavere renter end Plutus, men for at få de rentesatser skal du – billedligt talt – være direktør for Mærsk. Hos Plutus går vi meget op i at være åbne om vores rentesatser, da vi mener, at Plutus tilbyder en meget fair rente at låne penge online til. Samtidig opfordrer vi dig til at undersøge markedet således, at du kan finde det billigste lån til netop dig.

Hvad der er billigst for dig kommer dermed meget an på din økonomiske profil. Du kan gratis ansøge her på Plutus, hvorefter vi hurtigt finder ud, hvor billigt vi kan tilbyde dig et lån. Det tager typisk kun 15 minutter og så har du muligvis fået bevilget et billigt lån.

Kan det betale sig at samle andre lån og klatgæld?

Ofte vil du kunne spare penge, hvis du samler alle dine forskellige lån til ét lån. Du kan dermed ansøge om et lån hos Plutus og eksempelvis betale dine dyre SMS-lån af med det samme. Det kan medføre, at du samlet set sparer en mange penge hver eneste måned, som du kan bruge på noget sjovere end renter. Du skal dog være opmærksom på, at det eksempelvis ikke kan betale sig, at du betaler af på dit billige SU-lån med penge du har lånt hos Plutus. Det skyldes, at SU-lån er noget af det billigste du kan komme i nærheden af. Det er selvsagt ikke alle, der har mulighed for at optage et SU-lån, hvormed det for mange stadig kan være en god idé at samle deres lån.

En simpel regel for dette er igen at kigge på de enkelte låns ÅOP. Find den laveste ÅOP og du har fundet det billigste lån. Hvis du optager nye lån med formål at betale de andre lån ud er det vigtigt, at du ikke bruger pengene på andet så du blot optager mere gæld. Dette er meget individuelt og vi kan ikke rådgive specifikt om dette. Men helt overordnet; det kan godt betale sig at låne penge billigt til en lavere ÅOP og dermed betale en gæld af på et lån med en højere ÅOP.

Vi ønsker dig held og lykke i din søgen efter et billigt online lån. Du skal være meget velkommen til at ansøge hos Plutus, hvor du lynhurtigt får besked om dit lån bliver godkendt. Samtidig tilbyder vi hurtig udbetaling direkte til din NEM-konto.