Teknisk analyse af hjemmesiden ⚡

Din konkurrence kan ikke have en bedre tilstand af hjemmesiden end dig! Vi vil vurdere tilstanden af din hjemmeside og dens chancer for succes.

Vi vil finde Core Web Vitals - kernen i brugeroplevelsenVi vil finde Core Web Vitals - kernen i brugeroplevelsen

CrUX rapporten vil afdække dine Core Web Vitals

Hvad er Core Web Vitals - kernen i brugeroplevelsen?
Google lægger stor vægt på hastighed og brugervenlighed på din hjemmeside under vurderingen. Den vurderer websitet baseret på Core Web Vitals-metrikker, der overvåger hastighed, interaktivitet og visuel stabilitet på siden. Det er de vigtigste metrikker for problemfri indlæsning af websteder - kort sagt kernen af brugeroplevelsen.

Vil du bidrage til en god vurdering fra Google inden for SEO og forhindre stigning i omkostningerne til reklame i AdWords, skal din hjemmeside bestå Web Vitals-testen. Resultatet af vurderingen vises i CrUX-rapporten.

Rapporten vil evaluere metrics:

 • Indlæsningshastighed – LCP
 • Interaktivitu webu – FID
 • Visuel stabilitet på siden – CLS
 • Andre mindre vigtige metrikker

Hvad vil CrUX-rapporten give dig?

CrUX-rapporten viser dig, hvordan din webside vurderes af Googles algoritme i forhold til Core Web Vitals-score. Resultaterne af metrikkerne afslører, hvilke metrikker besøgende på din webside har problemer med. Baseret på resultaterne kan vi vurdere, hvordan vi kan forbedre hastigheden og brugervenligheden af din webside (forbedring af Core Web Vitals). Derefter er det muligt at bruge vores optimeringsservice for at overgå konkurrencen.

Hvad betyder dårlige Core Web Vital-værdier?
Google vurderer Core Web Vital-metrikken når de bestemmer din SEO-position og prisen for klik i AdWords-annoncenetværket. Det er således sandsynligt, at din konkurrence, der har en bedre optimeret webside (bedre Core Web Vital-score), vil få en bedre SEO-position og også en bedre pris pr. klik i AdWords.

Teknisk status af din webside
Teknisk status af din webside

Hvordan kan jeg forbedre Core Web Vitals-scoren?

Vi vil forbedre Core Web Vitals-scoren, så vi kan hjælpe din webside med at få en bedre vurdering hos Google. Vi vil også forbedre brugeroplevelsen for dine brugere.

Ved at forbedre Core Web Vitals-scoren reduceres også antallet af øjeblikkelige afgange af besøgende fra websiden.

Prisen på CrUX-rapporten

Prisen på rapporten er 27.900 DKK

Optimering af Core Web Vitals-scoren er ikke inkluderet i prisen på rapporten.
Sværhedsgraden af optimering kan variere for hver webside. Efter evaluering af resultaterne fra rapporten vil vi give dig en fair pris for den mulige optimering.

“Har du en webside, men mangler du tid til at tage sig af dens vedligeholdelse og udvikling? 👉 Vedligeholdelse og opretholdelse af din webside

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en CrUX-rapport?

Google Chrome-browseren overvåger, hvordan din webside indlæses for besøgende. Den vurderer scoren af metrikker, der kaldes Core Web Vitals, altså kerne- eller grundlæggende bruger tilfredshed. De vurderer også andre metrikker, der er vigtige for brugeroplevelsen, men ikke har så stor vægt.

Core Web Vitals-metrikker overvåger:

 • Largest Contentful Paint (LCP)
  LCP er en metrik, der fortæller, hvornår det største "element" af indholdet i brugerens viewport indlæses.
 • First Input Delay (FID)
  FID måler tiden fra den første brugerinteraktion med siden til tidspunktet, hvor browseren faktisk er i stand til at reagere på denne interaktion.
 • Cumulative Layout Shift (CLS)
  CLS overvåger, hvor meget siden ændres af brugeren "under hænderne" i løbet af hele besøget.

Andre metrikker, du vil se i rapporten: First Contentful Paint (FCP), Time To First Byte (TTFB), First paint (FP), DOM Content Loaded (DCL), Onload (OL).

Hvor lang tid tager det at levere en CrUX-rapport?

Hvordan vil en CrUX-rapport hjælpe dig?

Fra hvilken kilde får vi data?

Hvem vil forbedre mit Core Web Vitals score?

Kontakt

Vil du finde din Core Web Vitals-score?

Tag det første skridt. 👉
Skriv til os, ring til os, eller udfyld en anmodning, så vil vi straks tage kontakt til dig.