Forbrugslån via Plutus

Vi kender det allesammen – bankkontoen måtte gerne se pænere ud. Du kan nu nemt og hurtigt ansøge om et online lån på 3.000 – 75.000 kr. Det tager kun 5 minutter at ansøge om et lån via vores nemme og brugervenlige formular. Det kan give dig ro i maven eller hjælpe dig til opnå det, som du går og drømmer om. Vi blander os nemlig ikke i, hvad du ønsker at bruge pengene på. Det kan være du har brug for at låne penge til en overraskende dyr regning, en ny bil, din drømmerejse, dit livs bryllup, den vildeste shoppingtur eller blot lidt ekstra til at forsøde din hverdag.

Ja tak! Lån nu

Plutus behandler din ansøgning lynhurtigt og allerede samme dag kan pengene være på vej til din bankkonto! Hvis du låner fra 3.000 – 75.000 kan du nemt, bekvemt og sikkert godkende dit lån med dit NemID. Hvis du låner over 20.000 kr. skal du indsende underskrift og dokumentation i form af lønsedler og adresse- og fotolegitimation via almindelige post – det er dog stadig meget nemt, og portoen kan være gratis, hvis du ønsker en returkuvert tilsendt.

Ansøg om lån nu og realiser dine drømme i morgen

Mange tror det er besværligt at ansøge om et lån – det er det andre steder, men hos Plutus har vi gjort det simpelt og lige til. Du kan ansøge om lån på mobilen eller fra din computer. Du udfylder ganske enkelt vores låneformular. Når din ansøgning godkendes, kan du let godkende lånet via din computer og dit NemID.

Det er er gratis og uforpligtende at ansøge om lån via Plutus

Du kan ansøge via vores tjeneste helt gratis og uforpligtende. Du er ikke forpligtet til at betale noget før du har fået godkendt dit lån. Hvis dit låneansøgning ikke godkendes af vores samarbejdspartnere, har det ikke kostet dig en krone.

Er det sikkert at låne penge på internettet?

Vi kan ikke udtale os om andre, men det er 100 % sikkert at ansøge om et lån hos Plutus. Vi anvender nemlig den nyeste teknologi, som sikrer at dine oplysninger er i trygge hænder. Vi krypterer al din information, som herefter håndteres fortroligt. Så ja, det er sikkert at låne penge online via Plutus.dk.

Hvor meget kan jeg låne?

Du kan låne fra 3.000 og helt op til 75.000 kr. Vi anbefaler ikke, at du låner mere end du har brug for. Ved beløb over 20.000 kr. skal du kunne dokumentere din indkomst. Det kan ikke blive lettere at låne penge end at ansøge via Plutus.

Hvor lang tid tager det at ansøge?

Det tager ca. 3-5 minutter afhængig af, hvor hurtig du er på fingrene. Du tænker måske undervejs, at der er mange felter. Det skyldes, at Plutus går ind for ansvarligt udlån. Det er alle informationer, der bruges til at vurdere din økonomi i forhold til det beløb, som du har ansøgt om.

Ja tak! Lån nu