Privatlivs- og persondatapolitik

Betingelser for Plutus

Nærværende indeholder og oplyser om privatlivs- og persondatapolitikken anvendt på www.plutus.dk (herefter hjemmesiden).

Indsamling og lagring af persondata

Ved at besøge hjemmesiden accepterer du, at der registreres oplysninger om dig og dit besøg. Registreringen sker med henblik på; at yde den tilbudte service, at opretholde kommunikation, videregivelse af nødvendig data til samarbejdspartnere, at optimere hjemmesiden og at udføre markedføringsaktiviteter. Den dataansvarlige er: Plutus ApS, Danneskiold-Samsøes Allé 41, 1434 København K, CVR: 35649522.

Du har til enhver tid ret til indsigt i og gøre indsigelse mod, de informationer vi har indsamlet og lagret om dig. Du kan kontakte os på info@plutus.dk, hvorefter vi vender tilbage inden 4 uger jf. persondataloven.

Hjemmesiden følger OECD’s guidelines til privatlivspolitik.

Personfølsomt data

For at kunne håndtere din låneansøgning er det en nødvendighed at lagre persondata med formål at videreformidle dine informationer i nødvendig grad til långiver, som på baggrund af førnævnte behandler din ansøgning. Registrering sker ligeledes med det formål at långiveren kan gennemføre kreditvurdering. Ved indsendelse af låneansøgning accepterer du, at dine persondata bliver anvendt i forbindelse med kreditvurdering hos tredjepart.

Datasikkerhed

Hjemmesiden opfylder lovkrav om krypteret teknologi (https-forbindelse) til overførsel af persondata af følsom karakter. Herunder, men ikke begrænset til; navn, e-mail, CPR-numre, telefonnummer, adresse, arbejdsforhold og økonomi.

Indsamling og lagring af førnævnte data opbevares sikkert og hjemmesiden anvender teknologi, som håndterer dine persondata fortroligt, herunder kryptering af CPR-numre, bankoplysninger o. lign.

Ved at besøge hjemmesiden accepterer du, at der sker lagring af teknisk data såsom IP-adresse, browserdata o. lign. til formål at mindske svindel og for at beskytte personfølsom data.

Cookies

Plutus brug af cookies.